Toimitusehdot

Yleistä

AriHilly on Arjoelli toiminimen ylläpitämä markkinapaikka, jossa tuotteita myy Arjoelli, 1538016-5, Honkalankatu 2, 44220 Suolahti, p. 0451109571. Arjoelli pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.

Maksaminen

Verkkokaupan maksunvälittäjänä toimii Checkout Finland. Voit maksaa ostokset heidän tarjoamillaan maksutavoilla tai pyytää ennakkomaksutapaa suoraan Arjoellilta osoitteessa arihilly@arihilly.fi

Toimitus ja toimituskulut

Verkkokaupan kassalla voit valita haluamasi toimitustavan. Suomessa käytettävissä on pääsääntöisesti Posti.


Tilaukseen sisältyvät toimituskulut näytetään kaupan kassasivulla toimitustavan yhteydessä ja tilauksen yhteenvedossa. Valittu toimitustapa ja tilauksen sisältö vaikuttavat toimituskuluihin.

Toimitusaika

Tuotteiden toimitusajat ilmoitetaan tuotteiden tiedoissa. Pääsääntöisesti toimitusaika on 14 - 28 työpäivää, mutta voi vaihdella tuotekohtaisesti tai toimitustavoittain. Mahdollisesti poikkeavat toimitusajat ilmoitetaan verkkokaupan sivuilla erikseen.

Palautusoikeus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus. Tuotteen pitää olla alkuperäisessä kunnossa ja edelleen myytävissä.

Noutamattomista paketeista ei palauteta rahaa eikä yksilöllisillä tilaustuotteilla ole palautusoikeutta.

Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

info@arihilly.fi

0451109571